torsdag 19 juli 2012

En Oliver-dag



Idag har jag och Oliver hängt. 

K drog iväg med Luddisen på en överraskningsdag. De skulle på Gröna Lund. 
 Ollie-lollipop och jag åkte iväg till en ny lekplats, vilket verkligen var uppskattat och sen blev det Mc Donalds till lunch och en stunds lek i deras hörna. Det betyder mycket både för dem och en själv att vara tillsammans två och två. Att få full uppmärksamhet, att få välja aktivitet och att inte behöva mäta sig med brorsan. något som annars förekommer frekvent här hemma. Det är så nära i ålder och är det inte lite "killigt" att mäta vem som är störst och starkat. jag ser bara på maken och hans bröder när de träffas, alltid en brottningsmatch, alltid mätas och trackas om form.. ;0) 


 Nu ska jag knalla iväg med den lille till affären för att köpa lite kyckling. Det blir favorit i repris; bred pasta (papardelle), hemgjord pesto, grillad kyckling, paprika och halloumi. Gott!!!

Hoppas ni har en fin dag!!

1 kommentar:

  1. Fine lille Oliver! :) Och vilken mysig dag ni fick tillsammans. Hoppas att de andra två killarna hade en härlig dag de med?

    Du har så rätt. De där stunderna då de får vara ensamma med en förälder är viktiga. Att för en stund få all uppmärksamhet och allt utrymme.

    Hoppas ni får en fin helg!

    Kram Lotta

    SvaraRadera