måndag 23 juli 2012

Lättläst..

Är det någonting jag gillar att göra och som är så nära total avkoppling man kan komma för mig så är det läsning. Speciellt lättillgänglig skönlitteratur och deckare. Inget svårt, krångligt, utan bara en god historia presenterad på ett bra sätt.

Älskar't

Idag har jag haft tjej-utflykt med min kompis till Nacka Forum för lite shopping medan grabbarna, papporna fick ta fyra vilda kids till lekland. Det var så skönt att få gå runt och prova kläder utan stress och med ett gott smakråd dessutom..

Ludde är fortfarande helt superlycklig över kompisarna som är här på besök, så jag har knappt sett skymten av honom idag. Det gör mig så lycklig att han har så kul och är så glad! Oliver hänger på bäst han kan och tycker oxå det är toppen att ha så stora killar som leker med honom. Han tycker dock det är kul att hitta på bus just nu, så två dagar har vi fått ta in honom och duscha honom efter att han hällt vatten och sen sand, grus och lera över sig och dessutom provsmakat denna delikatess.. :0S Vad händer? Helt olikt honom och han är ju inte ett år längre..

Ja, ja, lite skit rensar magen? Eller nåt.

Hoppas allt är väl med er och att ni har bättre väder än vi.. Imorgon kanske det vänder?

Kram


1 kommentar:

  1. Det låter som ni njuter av riktigt sköna sommardagar vännen. Härligt! :)

    Jag instämmer, på sommaren vill jag också ha lättläst litteratur. Sådant som funkar även då det är värmebölja och hjärnan funkar lite långsammare. ;)

    Sköt om dig du fina och njut av den ljuva sommaren.

    Kram Lotta

    SvaraRadera