lördag 7 juli 2012

Nice-liv

Bon soir!

Nu blev det lugnt en stund.

Killarna har dragit iväg med farmor och farfar till karusellen.
Jag får lite tid vid datorn. Även på semestern gör vi något hela tiden och det är skönt att få ta det lugnt en stund. Är liiite trött idag efter en otroligt annorlunda gårdag. 

K och jag hade egen-dag som spenderades på stan och tillslut var vi så matta att vi bestämde oss för en kall dricka. Vi satte oss på första bästa ställe och servitören frågade var vi kom ifrån.
Det visade sig att han bott i Sverige, i Stockholm, i tolv år då han hade en svensk mamma och efter en del prat bestämde vi att göra gemensam sak över middag på det stället han jobbade på.
Kl 20.00 träffades vi igen och hade en sagolikt trevlig och GENUIN fransk middag med lokala delikatesser och tillhörande dricka. Det var verkligen jättekul att träffa ägaren och hans familj, en riktig familjekrog, och de berättade om maten, vinet och champagnen.
Efter middagen gick vi vidare till nästa ställe och och nästa och var inte hemma förrän strax innan tre på natten. Vi hade verkligen en superrolig och annorlunda kväll.
Vad bra det blir när man vågar bryta ny is..

Idag har jag gått cirka sex kilometer fram och tillbaka med Ludde i 30 gradig värme för att han skulle få köpa godis i en pirat-butik. Vad gör man inte för sina små... :0) Sen blev det bad, middag på terrassen och tidigt firande av Luddes födelsedag.

Här kommer lite blandade bilder:







Hoppas ni har det bra och att sommaren leker med er!!


Många kramar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar