söndag 7 oktober 2012

Att ge igen.

Är det vi ägnat oss åt i helgen. Försökt i alla fall.
När man har så vänliga själar runt omkring sig vill man gärna det. Försöka bjuda igen, visa sin tacksamhet i annat än ord. Säga är lätt, att göra krävs lite mer. Så i lördags bjöd igen till bästa grannarna, middag, som tack för kvällen innan. Hemgjord pesto, grillad kyckling och lite plock. Ett gott rött till det.
Det blev supermysigt och dessa människor är så fantastiskt lätta att umgås med, det blir liksom alltid trevligt, även om man är trött, sliten eller har en dålig dag.

Idag hade jag bjudit mamma, pappa och syrran på middag och när jag och Ludde skulle handla, cyklade han omkull och slog upp ögonbrynet på cykeln (det andra ögat än i fredags) och det blev en tur till Närakuten för omplåstring. Usch, stackarn, ibland har han verkligen otur. Men han är otroligt tapper och tuff min fina kille. Som ytterligare "plåster på såren" fick han köpa varsin leksak till sig och Oliver. Brandbilar och polisbilar fick följa med hem :0)

Resten av tiden har vi hållt på och småfixat lite med huset och jag slänger, skänker bort och återvinner.
Nästa helg är det dags. Visning... Känns jättepirrigt redan. Usch, har inte riktigt nerver för sånt här. När jag inte kan påverka skeendet själv. Jobbigt!

Hoppas ni haft en riktigt mysig helg! Det har ju varit så härligt väder! Varma vindar och träden i alla dessa färger. Superfint!

Många kramar!!

1 kommentar:

  1. Det är gott att kunna ge tillbaka lite av det man själv fått. En skön känsla.

    Stackars Ludde! Det har inte riktigt varit hans vecka. Hoppas att han mår bättre nu?

    Det kommer säkert gå hur bra som helst med visningen. Håller tummarna.

    Här nere fick vi storm, regn och kyla i helgen. ;) Men det var ganska mysigt det med - inomhus iallafall. ;)

    Sköt om dig Helena och ha en fin vecka.

    Kram Lotta

    SvaraRadera