fredag 5 oktober 2012

Fredagsmys till slut..

Äntligen tacosmys hos bästa grannarna! Tänk vilken lyx att få komma till dukat bord, en brasa och goda vänner. Så fint det känns. Svårslaget. Nu sitter vi i soffan med barnen, kollar på Madagaskar och väntar på att kaffet ska bli klart. Vi har verkligen världens bästa grannar tillika vänner!

Det blev inte riktigt som det var tänk från början; det var ju VI som skulle bjuda på mat. Vid halv tre ringde de från dagis och sa att Ludde hade ont i ögat. Han hade råkat bli petad i ögat på morgonen och det hade nu svullnat lite och blivit rött och gjorde ont, så det blev att plocka ihop pick och pack på jobbet och bege sig hemåt. Världens snällaste föräldrarna åkte i förväg till dagis för att kolla hur det var med honom och plocka hem dem. Tack för allt ni gör!! (vet ni läser..)
Så efter kontakt med sjukvårdsupplysningen blev det ögonakuten för familjen. Det gick bra (de var verkligen bra där) och han hade bara fått en liten repa på hornhinnan. Ingen fara alls. Skönt.

Snabbt besök på Granit där jag tog kortet nedan. De har verkligen riktigt mycket snyggt nu!!

Ha en riktigt mysig kväll!!

Kram


1 kommentar:

  1. Vilken skatt det är att ha sådana fina vänner som ni har. Det är i det lilla som livet blir så stort. När man möts av omtanke och vänskap. När man finns där för varandra.

    Skönt att höra att det gick bra med Luddes öga och att ni fick sådan fin hjälp av både familj (ovärderlig hjälp som betyder så oerhört mycket) och sjukvård. Hoppas att han kryar på sig ordentligt nu.

    Ja, Granit har verkligen mycket fint. Köpte nyligen vår nya brödlåda hos dem. Kärlek vid första ögonkastet.

    Sköt om dig fina Helena och ha en härlig söndag.♥

    Kram Lotta

    SvaraRadera