fredag 19 oktober 2012

I byn.

Vi är på plats i byn dit vi kommer flytta. Känns bra. Vi har varit och tittat på radhuset vi ska bo i. Med några burkar färg kommer det bli riktigt bra.
Jag känner mig tacksam för att vi fått möjligheten att hyra istället för att köpa något direkt, så att vi i lugn och ro kan känna efter vad vi vill ha och om vi trivs härnere.
Det blir ju onekligen en väldigt stor omställning att flytta från storstan till en by med mindre befolkningsmängd än i vårt nuvarande radhusområde.. Att sen flytta ifrån jobb, familj, vänner och rutiner känns också lite svårt och stort. Men vi vill det här. Vi måste testa i alla fall.

Det är lite kul för den mesta responsen vi fått (förutom några älskade bittra grannar ;0)) är att det är modigt och många har sagt att de önskat att de haft möjlighet att lämna storstan. Livet där verkar kosta på för väldigt många.

Vi har också hälsat på vårt nya jobb och passat på att hänga med världens bästa svåger (ja, den andra är ju oxå världens bästa såklart..) och gå på lekland med världens galnaste, tokigaste, härligaste och underbara småkillar.

Nu blir det grillat här och ett glas rött.

Ha en underbar fredagskväll!

Kram

1 kommentar:

  1. Härligt att få tjuvstarta lite:) Och känna på lite av varje. Det kommer säkert att bli hur bra som helst och jag tycker också att ni är jättemodiga!

    Ha en superfin helg!
    Kram Suz

    SvaraRadera